Emlak Yönetim AŞ, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan site sakinlerinin ihtiyaçlarının ikametlerinde giderilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan site sakinlerinin ihtiyaçlarının ikametlerinde giderilmesi amacıyla Emlak Yönetim’e bağlı site çalışanları, site sakinlerinin çağrısına koşuyor.

Sokağa çıkma kısıtlaması kararının ardından site yönetimi personeli 65 yaş ve üstü vatandaşların taleplerini yerine getirmek için seferber oldu.

Türkiye genelindeki sitelerde çalışan Emlak Yönetim personelleri yaşlı vatandaşların gıda ve ilaç alışverişini yaptı, talep edenlerin evlerini dezenfekte etti.

Emlak Yönetim AŞ Genel Müdürü Ayhan Karaca da yaptığı açıklamada “65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların taleplerini yerine getirmek için yeterli sayıda personel görevlendirmesi yaptık. Ekiplerimiz görev başında” dedi.

Karaca “İhtiyaç ve taleplerini öğrenmek için 65 yaş üstü site sakinlerimizle iletişime geçiyoruz. Uygulamadan istifade etmek isteyen 65 yaş üstü site sakinlerimizin site yönetimleriyle irtibata geçmeleri yeterli olacaktır. Ekiplerimiz talep sahibi yaşlı vatandaşlarımızla anında irtibata geçecektir. Hareket kısıtlılığı olan yaşlılarımızın ihtiyaçlarını imkanlarımız ölçüsünde gidermeye çalışıyoruz. Yaşlı vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını her zaman göz önünde bulunduruyor, imkanlarımız ölçüsünde elimizden geleni yapıyoruz” şeklinde konuştu.

                       

© 2024 EMLAK YÖNETİM A.Ş.
T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK ve İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ (TOKİ) İŞTİRAKİDİR.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?