Emlak Yönetim AŞ, IFMA ve EuroFM Başkanlarının ve üyelerinin katıldığı, 10-11 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Tesis Yönetim Konferansı’na bir heyetle katıldı.

Kamudan ve özel sektörden çok sayıda yerli ve yabancı kişi ve kurumun katıldığı konferans Ankara Wyndham Otel’de düzenleniyor.

Konferans çerçevesinde “Türkiye’de Tesis Yönetiminin Hukuki Sorunları” başlıklı oturumda Emlak Yönetim AŞ Genel Müdür Yardımcısı Kenan Apaydın da bir konuşma yaptı. Apaydın konuşmasında toplu konut yönetim hizmeti verilmesi sırasında yaşanan kanuni meseleleri ele aldı, teknolojik gelişmeler ve değişen hayat tarzı çerçevesinde kanunlarda yapılması gereken değişikliklere değindi. Apaydın ayrıca profesyonel yönetimin önemine dikkat çekti.

Fuaye alanında kurulan Emlak Yönetim AŞ standı da büyük ilgi gördü. TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Tahir Akyürek ile Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Emlak Yönetim AŞ standını ziyaret ederek şirket faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

                       

© 2024 EMLAK YÖNETİM A.Ş.
T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK ve İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ (TOKİ) İŞTİRAKİDİR.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?