Emlak Yönetim AŞ Genel Müdürü Ayhan Karaca, Aksaray, Niğde, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin ve Diyarbakır illerinde Emlak Yönetim’e bağlı siteleri ziyaret etti.

Siteleri ziyaretinde incelemelerde bulunan Karaca site yöneticileri ve çalışanlarla bir araya geldi.

Genel Müdür Karaca site yöneticileri ve site personeliyle yaptığı görüşmelerinde site yönetim hizmetleri konusunda bilgi alışverişinde bulunarak durum değerlendirmesi yaptı.

Genel Müdür Karaca site yöneticilerinden ve site personelinden site sakinleriyle iç içe olmalarını ve problemlerini iyi analiz ederek pratik çözümler geliştirmelerini istedi.

Tek amaçlarının site sakinlerine hak ettikleri hizmetleri ulaştırmak olduğunu anlatan Karaca “Bizim anlayışımız ve misyonumuz hiçbir ayrım gözetmeden bütün site sakinlerimizi kucaklayarak onlara hizmet etmektir. Nerede ne problem varsa problemi yaşayan site sakinimize ulaşarak el birliği ile kısa zamanda ve pratik yöntemlerle çözeceğiz. Site sakinlerini dikkate almamak, problemlerine ve taleplerine duyarsız kalmak kabul edilemez. Bu doğrultuda her zaman için görevlerimizi aksatmadan site sakinlerimizin hizmetinde olalım. Ofiste değil sahada site sakinleriyle iç içe olmaya gayret edelim” ifadelerini kullandı.

                       

© 2024 EMLAK YÖNETİM A.Ş.
T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK ve İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ (TOKİ) İŞTİRAKİDİR.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?